WAT IS DAVASLIM

Wil jij op een natuurlijke manier gewicht verliezen? Dan is DavaSlim voor jou de oplossing!.

DavaSlim is een heerlijke verfrissende bruisgranulaat drinkmix en zeer gemakkelijk in gebruik. Drink DavaSlim 3x per dag en 30 minuten voor de maaltijd door eenvoudig een zakje te mixen met een glas water.

De special formule van DavaSlim bevat een premium kwaliteit Glucomannan, een hoogwaardige natuurlijke vezel afgeleid van de Konjac Wortel en het enige ingrediënt in zijn categorie dat is goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid voor zowel een bijdrage tot gewichtsverlies* als behoud van verantwoord cholesterolspiegel**. 

Het dubbele werkingsmechanisme:

WERKING 1- Draagt bij tot gewichtsverlies

WERKING 2 - Goed voor de cholesterolspiegel

Na inname van DavaSlim® zwelt deze op tot wel 80 keer zijn oorspronkelijke volume en vormt een gel die uw maag vult. Er wordt een signaal naar de hersenen gestuurd dat zegt dat uw maag vol is. Dit helpt u uw eetlust te verminderen, u een vol gevoel te geven en hongersignalen uit te stellen. DavaSlim® fungeert als een natuurlijke onderdrukker van de eetlust.

Glucomannan helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte in het bloed.

De heropname van galzuur wordt verminderd. Deze galzuren zijn essentieel voor het verteren van voedsel en worden gesynthetiseerd uit cholesterol. Hierdoor moet het lichaam meer cholesterol gebruiken uit haar reserves om meer galzuren te produceren. Dit helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte in het bloed.

DavaSlim is volkomen veilig bevonden, het smaakt heerlijk en gemakkelijk in te passen binnen je levensstijl. Of je het nu thuis gebruikt, op kantoor of zelfs onderweg. Naast gezond eten, een doses lichaamsbeweging en een goede nachtrust, kan Davaslim je een kickstart geven in de opbouw naar een gezonde levensstijl. 

 • Wetenschappelijke bewezen vermageringsformule

 • Draagt bij tot gewichtsverlies

 • Goed voor de cholesterolspiegel

 • Natuurlijke actieve ingrediënten

 • Gemakkelijke in te nemen

 • Premium kwaliteit voor optimaal resultaat. 

* Glucomannan draagt bij tot gewichtsverlies bij een dagelijkse inname van 3 g Glucomannan in drie doses van elk 1 g, tezamen met 1-2 glazen water, vóór de maaltijden en in de context van een energiebeperkt dieet.

**Glucomannan draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed bij een dagelijkse inname van 4 g Glucomannan.

UITLEGVIDEO

INFORMATIE

Gebruiksaanwijzing downloaden

Studies en rapporten

Affiliate worden

Gewicht & cholesterol

Afvallen

Cholesterol

Over ons

Gefabriceerd (GMP) in de E.U. door:

Stragen Pharma S.A.

Geneva, Zwitserland

SOCIALS

 • Facebook - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • YouTube - White Circle

CONTACT

Davantis Health B.V.

+31 (0)20 77 93 710

info@davantishealth.nl

www.davantishealth.nl

KvK: 65156307
BTW. NR NL856001405B01

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: info@davaslim.nl

In de handel gebracht door: