AFVALLEN

Lekker in je vel en een gezond gevoel: dat willen we allemaal!  En toch gaan we vaak de mist in omdat we te snel willen en liefst alles tegelijk. Hoe bouw je op een gezonde manier een levensstijl op die je helpt om fit en gezond te blijven?

Gezonde eetgewoonten:
Er wordt over niets zo veel geschreven als over gezonde voeding en afvallen. Dieetboeken gaan als warme broodjes over de toonbank, afvalrages volgen elkaar en de meningen over wat nu wel werkt en wat niet, blijven uiteen lopen. Verwarring alom.
Toch zijn er een aantal richtlijnen waar iedereen het wél over eens is:

 • Eet zoveel mogelijk echte, natuurlijke producten

 • Eet zoveel groenten als je wilt

 • Eet fruit (2 stuks per dag)

 • Eet noten, pitten, zaden en andere gezonde vetten

 • Eet voldoende (plantaardige) eiwitten

 • Zorg dagelijks voor voldoende vezels, vitaminen en mineralen

 • Drink genoeg water


Lichaamsbeweging

Sporten en bewegen zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel komt te zitten. Het is niet alleen goed voor je lichaam maar ook voor je geest. Het verbetert je humeur, geeft energie, het bestrijdt gezondheidsproblemen en ziekten en zorgt er voor dat je je gewicht op pijl houdt. Voldoende beweging op een dag (zo’n half uurtje per dag wordt aanbevolen) kan helpen om op gewicht te komen en te blijven. Je hoeft niet direct te denken aan intensief sporten om af te vallen. Beweging kun je ook vinden door de dag heen. Ga vaker lopen, neem de trap in plaats van de lift en pak wat vaker de fiets in plaats van de auto. Tip: mocht je wel wat intensiever willen gaan sporten, probeer dat dan te doen op een vaste dag, op een vast tijdstip. Routine zorgt ervoor dat je het sporten beter volhoudt.

Gezonde nachtrust
Een gezonde nachtrust is belangrijker dan je denk. Het zorgt ervoor dat je de volgende ochtend fris en opgewekt op kunt staan en aan je dag kunt beginnen. Tijdens je slaap treden er allerlei processen in werking die erg belangrijk zijn voor ons algehele functioneren.  Een goede nachtrust zorgt voor een betere concentratie en hersenfunctie, lichaamsherstel en stressreducering. Een goede nacht slaap is dus belangrijk voor lichaam en geest.

Maar voldoende slaap heeft zelfs invloed op je gewicht. Slaap is een belangrijke regulator van de eetlust. Mensen met slaapgebrek hebben meer trek en zijn eerder geneigd om te gaan snacken. Dat zou komen omdat het slaaptekort de hormonen verstoort die hongergevoel regelen. Mensen met slaaptekort voelen zich hongeriger dan ze eigenlijk zijn.


Het verschilt een beetje per persoon hoeveel slaap je per etmaal nodig hebt, maar dit zijn de richtlijnen:

Ondersteuning bij het afvallen

Naast gezond eten, een doses lichaamsbeweging en een goede nachtrust, kan Davaslim je een kickstart geven in de opbouw naar een gezonde levensstijl. Davaslim biedt een veilige oplossing in het effectief beheersen van de eetlust, met gewichtsverlies als gevolg.
DavaSlim is een bruisgranulaat. Dit voedingssupplement bevat Glucomannan, een hoogwaardige natuurlijke vezel die de eetlust verminderd.  
Daarbij is Glucomannan goed voor de cholesterolspiegel.

Na inname van DavaSlim zwelt deze op tot wel 80 keer zijn oorspronkelijke volume en vormt een gel die uw maag vult. Er wordt er een signaal naar de hersenen gestuurd dat zegt dat uw maag vol is. Dit helpt u uw eetlust te verminderen, u een vol gevoel te geven en hongersignalen uit te stellen. DavaSlim fungeert als een natuurlijke onderdrukker van de eetlust.

Glucomannan helpt bij het behoud van een verantwoord cholesterolgehalte in het bloed.

Cholesterol is een wasachtige stof die van nature in het lichaam wordt gevonden. Het wordt vooral in de lever geproduceerd, maar is ook in voedingsmiddelen zoals rood vlees, vetrijke kaas, boter en eieren te vinden. Cholesterol is essentieel voor een goede gezondheid.
 

Aanbevolen gebruik

 • Los 1 zakje op in een groot glas water en drink achter elkaar op. Bij voorkeur gevolgd door een extra glas water om ervoor te zorgen dat de maag wordt bereikt.

 • Neem het product 3x per dag en 30 minuten vóór de maaltijd als onderdeel van een energiearm dieet. Dit zorgt voor de dagelijkse inname van glucomannan die nodig is om een gunstig effect te bereiken.

INFORMATIE

Gebruiksaanwijzing downloaden

Studies en rapporten

Affiliate worden

Gewicht & cholesterol

Afvallen

Cholesterol

Over ons

Gefabriceerd (GMP) in de E.U. door:

Stragen Pharma S.A.

Geneva, Zwitserland

SOCIALS

 • Facebook - White Circle
 • Pinterest - White Circle
 • Twitter - White Circle
 • Google+ - White Circle
 • YouTube - White Circle

CONTACT

Davantis Health B.V.

+31 (0)20 77 93 710

info@davantishealth.nl

www.davantishealth.nl

KvK: 65156307
BTW. NR NL856001405B01

NIEUWSBRIEF

Meld je aan voor onze nieuwsbrief: info@davaslim.nl

In de handel gebracht door: